Architectuur ontwerp voor nieuwbouw en renovatie

Iedere opdrachtgever heeft een eigen motivatie om aan een project te starten. Aan mij de uitdaging om deze uiteenlopende wensen te vertalen naar passende architectuur. Deze diversiteit aan opdrachtgevers maakt het vak keer op keer interessant.

Afgestudeerd als architect en interieurarchitect heb ik voor diverse toonaangevende architectenbureau’s in Nederland en België gewerkt. Sinds 2015 specialiseer ik me binnen mijn eigen architectuurstudio in het ontwerpen van woningen en bijzondere transformaties en renovaties.

Een goed ontwerp is een kwestie van creativiteit en vakmanschap, maar begint met luisteren en de juiste vragen stellen. Vanaf de eerste schets werk ik met 3d maquettes en actuele bouwkostenbegrotingen. Zo weet u niet alleen hoe het eruit ziet, maar heeft u ook een beeld van de verschillende prijzen.

Zoekt u een architect? Ontwerpen blijkt keer op keer een intensief en persoonlijk proces. Het is belangrijk dat opdrachtgever en architect op één lijn zitten. Ik nodig u graag uit voor een vrijblijvende eerste kennismaking. Meestal ontstaan dan al de eerste ideeën en inzichten.

Om een afspraak te maken kunt u me mailen of bellen op nummer 06-18 98 3080.

 

Olivier Vet architect uit Roosendaal, West Brabant is actief in onder meer Breda, Ulvenhout, Bavel, Galder, Meersel-dreef, Antwerpen, Brasschaat, Kalmthout, Dordrecht, Poortvliet, Zundert, Kruisland, Numansdorp, Willemstad, Rotterdam, Bergen op Zoom en Halsteren.