Eco Waterlodge II

De Eco Waterlodge is een drijvend paviljoen; een mengvorm van woonboot en boomhut voor zes personen. Het laat de kwaliteiten van het landschap binnen met een minimale impact op de omgeving.

Het zelfvoorzienende gebouw dient daarbij als schakel in de gebruiksstromen: zon en licht worden ingezet voor warm water en electriciteit, eilanden met waterplanten zorgen voor efficiënte waterzuivering. De constructie is eenvoudig en reversibel. Hergebruik en aanpassing kunnen nagenoeg zonder verlies van grondstoffen. Momenteel verkennen we de toepassingen om deze paviljoens in te zetten als natuurlijke vakantie lodges in ecologische leisure concepten.
ecowaterlodge_archibliq_drijvend_paviljoen_3kopie

ecowaterlodge_archibliq_drijvend_paviljoen_interieur
ecowaterlodge_archibliq_drijvend_paviljoen_4kopie

ecowaterlodge_archibliq_drijvend_paviljoen_3

ecowaterlodge_archibliq_drijvend_paviljoen_2

ecowaterlodge_archibliq_drijvend_paviljoen_4

Om een goed ruimtelijk beeld te schetsen van de Eco Waterlodge ontwikkelden we een virtuele rondleiding. Hiervoor maken we gebruik van de Unity game-engine zodat het paviljoen en haar omgeving op interactieve wijze in virtual reality beleefd kan worden.

Voor een beleving in real time  ontwikkelden we een applicatie. Als je zelf graag eens wilt rondlopen in deze Eco Water lodge, sturen we deze graag vrijblijvend naar je toe. Wil je graag meer weten over dit Eco Waterlodge paviljoen of heb je interesse in interactieve 3D toepassingen? Neem dan contact op met Olivier: olivier@archibliq.com