Architectuur ontwerp voor nieuwbouw en renovatie

Olivier Vet architect ontwerpt en begeleidt projecten die zich onderscheiden door bijzondere en tijdloze stijlelementen. Hierbij streef ik naar een doordachte ruimtelijk ontwerp dat tegelijkertijd blijft verrassen door onverwachte plekken, detaillering en bijzondere lichtinval.

Bouwen gaat om meer dan vorm alleen. Vanaf de eerste schets wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande grafische- en CAD programmatuur voor zowel het modelleren als het presenteren van het ontwerp. Gekoppeld aan diverse calculatie- en planningstools geeft dit in elk stadium van het ontwerp een  realistisch beeld van de ruimte, kosten en het bouwproces.

Sinds de oprichting in 2006 als zelfstandig architectenbureau heb ik een breed scala van projecten gerealiseerd. Het portfolio geeft een beeld van de diversiteit aan projecten, opdrachtgevers, creativiteit en vakmanschap. Mijn werkveld omvat het hele bouwproces, van het maken van een schetsontwerp tot en met de bouwbegeleiding en uiteindelijke oplevering. Naast projecten in Nederland en België werk ik ook in het Caribisch gebied, Noorwegen en Portugal.

Iedere opdrachtgever heeft een eigen motivatie om een project te starten. Aan mij de uitdaging om deze wensen te vertalen naar passende architectuur en samen de mogelijkheden te verkennen om tot een doordacht en verassend ontwerp te komen.

Bel me gerust om kennis te maken : +31 (0)6 18983080